ADrenalinaselt munadega

"Tänu ADrenalinase rahvusvahelisele þüriile oskavad Leedu agentuurid teha töid, mis ei vaata sisse, vaid välja," täheldas reklaamiagentuuri Optimist loovjuht Anti Jürgenstein ADrenalinase þürii töös osaledes.

Viimasel ajal on siin-seal palju tolmu keerutatud Kuldmuna ümber - on kritiseritud, on kaitstud, aga konkreetseid ettepankuid või uuenduslikke mõtteid ei ole väga kuulda olnud. Olgu kohe öeldud, et Kuldmuna ma kritiseerima ei hakka ja konkreetseid parendusettepanekuid samuti ei tee, sest usun, et ERALis on

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

BAUHOF otsib TURUNDUSANALÜÜTIKUT

Bauhof Group AS

26. juuli 2018