Teletorni uus tulemine – erilahenduste kõrgem latt

Aprillis taasavati Tallinna Teletorn. Nii sisus kui välisilmes põhjaliku uuenduskuuri läbi teinud Teletorni töödega oli seotud hulk töökaid ettevõtted. Creatumi kanda oli uuenenud infograafika ja viidandus, ekspositsiooni kujundused ja tekstiloome. "Graafika kaudu ruumi elustamine on soodsam kui enamik stiilse ruumi loomise alternatiive," väidavad Creatumi esindajad Moonika Kiop ja Igor Baturin. Seega puudub edaspidi Eesti graafilise disaini talentide kasutamata jätmisele veenev vabandus.

Tallinna Teletorni 21. korruse robootika

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Perton Ehitus otsib TURUNDUSSPETSIALISTI-PROJEKTIJUHTI

Perton Ehitus OÜ

01. märts 2018

Telia Eesti otsib KÕNEKAARTIDE MÜÜGISPETSIALISTI

Telia Eesti AS

18. veebruar 2018