Kas suvised kampaaniad eeldavad teistsuguseid meediastrateegiaid?

Müütidest ja tegelikkusest kirjutab meediaagentuuri Initiative juht Indrek Soom, kelle hinnangul ei muutu inimeste meediatarbimine suvel sellisel määral, et seepärast meediastrateegiates olulisi muudatusi tuleks teha. "Kerged langused kompenseeritakse hinnasoodustuste või lisareklaamidega," ütleb ta.

Mulle on turundusringkondades liikudes aastast aastasse jäänud kõrvu jutud, kuidas mingite meediumite kasutamine muutub suvisel ajal mõttetuks ja teiste kasutamine ülimalt põhjendatuks. Kas tegemist on müütidega või peitub neis ka tõde, seda püüangi teie üha suvisemat aega võimalikult kokku hoides selgitada.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018