Turundus ja kasutajakogemus – mis ja milleks üldse?

Ehkki enamik veebiturundajaid on nõus, et hea kasutatavusega veebileht on äriliselt tulusam, ei ole kasutajakogemuse suunamine kui teadlik strateegiline lähenemine Eestis veel õigeid mõõtmeid saavutanud. Mõisted kasutatavus (veebilehe sisuline kasutamismugavus) ning ligipääsetavus (lehe tehniline seisukord) kipuvad ikka veel segi minema. Nõu annab digiagentuuri ADM e-turunduse strateeg Epp-Kristiina Keerov.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OMNIVA otsib SOTSIAALMEEDIA JUHTI

Eesti Post AS

23. november 2018

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018