Solaris Kino pileteid saab osta uudse mobiilirakenduse abil

Solaris Kino nutitelefoni omanikest kliendid saavad nüüd kinos käia kaks kätt taskus ehk sularaha ja kaartideta, sest unikaalse rakenduse abil saab kinopiletite ees tasuda mobiiliarvega. Uus app on edukalt läbinud testperioodi ja seda saavad kasutada nii EMT, Elisa kui Tele 2 kliendid.

“Kinos käimine on mugav ning nüüd on sama lihtne ja mõnus ka piletite ostmine, ilma järjekordades seismata,” selgitas Solaris Kino juht Tiina Drui, kelle sõnul on eestlased nii edasijõudnud mobiiltelefonide kasutajad, et juba mõnda aega tundusid

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018

OMNIVA otsib SOTSIAALMEEDIA JUHTI

Eesti Post AS

23. november 2018