Äripäev otsib raamatukirjastuse juhti

Sulle meeldib mõte, et just tänu Sinule on eestlaste lugemislaual maailma parimad raamatud? Sa arvad, et oskad kliendikeskselt mõtelda? Sa armastad raamatuid? Kui nii, siis on meie raamatukirjastuse juhi koht Sinu jaoks otsekui loodud.

Üks meie praegustest raamatuklubidest, Äripäeva raamatuklubi, annab välja äriraamatuid. Äsja alustanud ning edukalt käivitunud ajakirja Imeline Teadusraamatuklubi kirjastab maailma kõige paremaid populaarteaduslikke bestsellereid. Lähiajal tegevust alustav

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

BB Finance Group otsib oma meeskonda turundusjuhti

Arista Executive Search

19. juuli 2018

BAUHOF otsib TURUNDUSANALÜÜTIKUT

Bauhof Group AS

26. juuli 2018