Kuldmunale kandideeris enim telereklaame

Kuldmuna loovkommunikatsiooni konkursi autasudele kandideeris sel aastal üle 600 töö. Eriti suure osalejatehulgaga hiilgas telereklaamide kategooria, kuhu esitati 125 tööd. "Kohati oleksin tööde esitajatelt rohkem enesekriitikat oodanud,“ ütles tele- ja raadioreklaame hindava þürii esimees Madis Ots. 

Tele- ja raadioreklaame hindava þürii esimehe, reklaamiagentuuri Brilliant loovjuhi Madis Otsa sõnul on telereklaamid olnud traditsiooniliselt osalejate poolest üks arvukamaid võistluskategooriaid. „Telereklaami tegemine ei käi enam ammu Eesti

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018