Algas EASi turunduskampaania Venemaal

Moskvas ja Peterburis algas mai lõpuni kestev turunduskampaania, millega EAS tutvustab Eestit kui atraktiivset ja looduslähedast suvepuhkuse veetmise sihtkohta. Kampaania loovagentuuriks on Der Tank, meediaagentuuriks Mediapool Vizeum.

EASi turismiarenduskeskuse direktori Tarmo Mutso sõnul on idanaabritele suunatud kevadkampaania esmakordne ettevõtmine. “Mitmeid aastaid oleme kutsunud Venemaa elanikke Eestisse veetma siin jõule ja aastavahetust. Rekordiliselt lisandunud Vene turistide arv ja kasvav huvi Eesti külastamise vastu on loonud hea pinnase, et

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018