Miks ma osalesin kohtingusaates “Vali mind!”

MediaComi äriarenduse ja klienditeeninduse direktor Olga Peresild osales viimase kuu jooksul Kanal 2 saates “Vali mind!”. "See oli minu jaoks paras avantüür," ütleb Olga ja räägib, miks ta telesaatesse läks ja mida sealt õppis.

Kevadel on üks suur eelis: ta lausa nõuab, et jätaksime kõrvale kõik vanad asjad ja rutiinid ning täidaksime tekitatud ruumi millegi uue ja värskega. Ka mina sain inspiratsiooni päikesepaistelisest nädalavahetusest ning otsustasin jagada teiega üht huvitavat kogemust. See oli põnev, kuid küllaltki riskantne

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018