Reklaamagentuurid ühendasid jõud – reklaamiklubi V24

Eesti juhtivad reklaamiagentuurid ühinesid, et viia kokku reklaami- ja turundusagentuurid noorte talentidega. Selle tulemusena sündis uus reklaamiklubi V24, kuhu loodetakse värvata Eesti andekamad ja silmapaistvamad noored. Selleks, et osaleda V24 projektis, peavad kuni 28-aastased noored registreerima end hiljemalt 6. märtsil www.v24.ee virtuaalkeskkonnas.

"V24 on koht, kus anname noortele reklaamimaailma tarkusi edasi. Seal saavad nad praktilisi teadmisi ja hands-on kogemusi reklaamikampaania valmimisest. Vajadusel saavad nad küsida nõu kogenud spetsialistidelt. Väljapaistvamad kandidaadid loodame ka tööle

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

EAS otsib oma meeskonda RAHVUSVAHELISE SEKTORITURUNDUSE PROJEKTIJUHTI

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus

30. november 2018

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018