E-maili turunduse seminar "Vareseid loetakse veebruaris!"

Nii nagu looduses, nii käib ka inimeste elu ja rütm tsüklite kaupa. Vaadates tarka lindu varest, kes endale veebruaris usinalt turundust teeb, et aprilliks munad korvi saada, oleks targal turundajal  mõistlik sama teha.

Tule 28. veebruaril 2012 KUMU suurde auditooriumisse e-maili turunduse seminarile. Seminar kestab pool päeva, on praktiline ja suundanäitav. Õpime, kuidas planeerida, teostada ja analüüsida edukaid e-maili kampaaniaid.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

BB Finance Group otsib oma meeskonda turundusjuhti

Arista Executive Search

19. juuli 2018

BAUHOF otsib TURUNDUSANALÜÜTIKUT

Bauhof Group AS

26. juuli 2018