Selgusid Eesti 2011. aasta IV kvartali parimad ajalehereklaamid

Eesti Ajalehtede Liidu hinnangul olid mullu neljandas kvartalis ilmunud lehereklaamidest parimad Rademari, Saaremaa Lihatööstuse ja LHV reklaamid.Žürii, mis valib välja 2011. aasta parima ajalehes ilmunud reklaami, koguneb 16. veebruaril 2012. Žüriisse kuuluvad Õhtulehe reklaamidirektor Ethel Reier, Best Marketing Eesti juht Silja Oja, Der Tank loovdirektor Alari Orav, reklaamispetsialist Olav Osolin ja Info-Auto turundusdirektor Tiit Lillipuu. 

Eesti Ajalehtede Liidu (EALL) liikmeslehtede reklaamijuhid valisid parimaid 2011. aasta neljandas kvartalis ilmunud lehereklaame. Aasta parim reklaam selgub veebruaris. Aasta parim reklaam selgub veebruaris.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

BB Finance Group otsib oma meeskonda turundusjuhti

Arista Executive Search

19. juuli 2018