City Marina soovitab tuua suvised üritused mere äärde

Aeg on hakata planeerima suviseid kliendiüritusi, lansseerimisi ja firmapidusid. 1. mail avab suverestoran City Marina oma teise hooaja. Mõnusa atmosfääriga ja merele omase romantilise hõnguga City Marina on Tallinna südalinna esimene mereäärne restoran.

Admiraliteedi basseini jahisadama kail asuv City Marina on üks väheseid restorane Eestis, mida saab külastada nii kaatri kui jahiga – silduda on võimalik restorani ette. Vanalinna piiril paiknevasse restorani on mugav juurdepääs tagatud ka jalgsi, jalgratta ja autoga tulijatele.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018