Läänemere Juhtimiskonverents 2012

1. - 2. veebruaril Tallinnas Swiss?telis Läänemere Juhtimiskonverentsi 2012 „Muutuv maailm – KÕIK on võimalik!”. Fookuses on teenindus, tervishoid, teenuste ja toodete disain, avalik sektor, kõrgharidus ja mittetulundussektor. Tule osalema!

Konverentsil räägime juhtimisest, innovatsioonist ja kvaliteedist, nende sünergiast ning võimest luua uusi võimalusi. Läheneme innovatsioonile uutmoodi, kuulame julgete õppetunde ja edulugusid. Jagame innovatsiooniauhinna saanud ettevõtete kogemusi, üllatame võimaluste uudsete vaatenurkadega. Loome ühis arengukeskkonda ja võimalusi võrgustumiseks.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018