Kas täisteenust pakkuvate agentuuride aeg on käes?

Tänapäeva turundusteenust pakkuvate agentuuride maastik on väga killustunud. Samas räägitakse maailma turundusringkondades juba ammu sellest, et klientidel oleks rohkem vaja täisteenust pakkuvat agentuuri – kõik turundusteenused integreerituna ühest kohast. Loe, mida arvavad Evelin Mägioja (Idea), Indrek Soom (Initiative), Eha Talvist (SEB), Rait Tasso (Elion) ja Ines Estrin (Swedbank).

Eelmisel aastal võideti mitu meediaagentuuride konkurssi tänu sellele, et meediaagentuur pakkus lisaks tavapärasele meedialahendusele ka loovlahendusi. Best Marketing uurib, kas Eesti turul on kätte jõudmas täisteenust pakkuvate agentuuride aeg.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018