Fox telekanalite Baltikumi regioonijuhiks Karoli Hindriksi asemel Katrin Kaljuvee

Fox International Channels Baltikumi uueks regionaaljuhiks saab siiani Starmanis kanalivaliku eest vastutanud Katrin Kaljuvee. Ettevõtte senist tegevjuhti Karoli Hindriksit ootavad ees uued start-up väljakutsed San Franciscos, USAs.

Ülemaailmne telekanalite digitaalteenuse levitaja ning 20th Century Fox Studio tütarettevõte Fox International Channels (FIC) Euroopa on värvanud Eesti, Läti ning Leedu uueks regionaaljuhiks Katrin Kaljuvee.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018