Milline oli 2011. a silmapaistvaim turundustegu? (osa I)

Mis jäi meelde turundusaastast 2011? Best Marketing alustab erinevate turundusekspertide arvamuste avaldamist. Esimeses osas avaldame viie reklaamiagentuuri juhi arvamused. Loe, mida arvasid Joel Volkov (Tank), Ants Lusti (Creative Union), J. Margus Klaar (Brand Manual), Marek Reinaas (Zavod BBDO) ja Heily Aavik (Ecwador).

Täpsustuseks: tegu on arvamusavaldustega, ametliku Aasta Turundustegu 2011 valib konkursile esitatud tööde põhjal ekspertþürii. Võitja selgub Aasta Turundussündmusel Password 16. märtsil 2012 Tallinnas Nokia Kontserdimajas.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Rahva Raamat otsib HULGIMÜÜGI TURUNDUSJUHTI

Rahva Raamat AS

02. märts 2018

BORG otsib TEGEVJUHTI

BORG OÜ

02. aprill 2018

Viasat otsib TURUNDUSJUHTI

Viasat AS

05. märts 2018