Milline oli 2011. a silmapaistvaim turundustegu? (osa I)

Mis jäi meelde turundusaastast 2011? Best Marketing alustab erinevate turundusekspertide arvamuste avaldamist. Esimeses osas avaldame viie reklaamiagentuuri juhi arvamused. Loe, mida arvasid Joel Volkov (Tank), Ants Lusti (Creative Union), J. Margus Klaar (Brand Manual), Marek Reinaas (Zavod BBDO) ja Heily Aavik (Ecwador).

Täpsustuseks: tegu on arvamusavaldustega, ametliku Aasta Turundustegu 2011 valib konkursile esitatud tööde põhjal ekspertžürii. Võitja selgub Aasta Turundussündmusel Password 16. märtsil 2012 Tallinnas Nokia Kontserdimajas.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

BB Finance Group otsib oma meeskonda turundusjuhti

Arista Executive Search

19. juuli 2018