Aasta 2011 auhinnatuimad kampaaniad maailmas

Best Marketing avaldab kokkuvõte 2011. aasta tähtsaimate reklaami- ja turunduskonkursside võitjatest. Kõiki aasta enimauhinnatuid töid ühest kohast polegi lihtne leida, tavaliselt on infot kas liiga vähe või liiga palju. Seetõttu surfas Hando Sinisalu veidi veebis ringi ja kogus info kokku.

Tegu on üsna subjektiivse valikuga, aga kõikide konkursside kõikidest võitjatest saaks nimekiri liiga pikk. Valisin siia lisaks tähtsamatele loovkonkurssidele ka efektiivsusauhinnad (Effie, IPA) ja mitmed digitaalturunduse konkursid.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018