smartADi juhiks sai Meelis Vill

1. detsembrist on smartADi tegevjuhiks Meelis Vill, kes varem töötas Delfi müügidirektorina. Seni ettevõtet vedanud Rando Rannus keskendub smartAD grupi geograafilisele laiendamisele ja tootearendusele. Tänavu viimastel kvartalitel on smartAD näidanud 60% kasvu.

"smartAD on kasvanud harukordselt jõuliselt, kuna ettevõtetel on tekkinud vajadus suunata oma internetireklaami täpsemalt ja targemalt. Näiteks pole smartAD'i jaoks probleem teha kampaania Võrumaal elavatale spordifännidele ajavahemikus 8.00 - 10.00 hommikul. Kahuriga sääse tapmise aeg peab lõppema," rääkis

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused