Meie aja kangelased. Mõtteid kampaaniast „Erinevus rikastab“.

Õilis on soov panna inimesi mõtlema, ärgitada neid millegi üle juurdlema (enamasti reklaamidel sellist eesmärki ei ole) – kuid ei ole hea sööta inimestele ette liiga mitmekihilisi sõnumeid, liiga keerulisi mõtlemisülesandeid… Loe, mida kirjutab “Erinevus rikastab” kampaaniast Ad Angelsi copywriter Jaanus Adamson.

Filosoof Peter Sloterdijk on aga osutanud, et rohkem kommunikatsiooni tähendab põhimõtteliselt ka rohkem konflikte. Avalikud diskussioonid võrdõiguslikkuse teemadel mõjuvadki enamasti halastamatute maailmavaateliste või elutundeliste lahingutena, kus ilkumise väljakannatamine kuulub otsekui endastmõistetavalt kutsumuse või palga sisse (soolise võrdõiguslikkuse ja võrdse kohtlemise voliniku

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Perton Ehitus otsib TURUNDUSSPETSIALISTI-PROJEKTIJUHTI

Perton Ehitus OÜ

01. märts 2018

Initiative otsib MEEDIAPLANEERIJAT

Initiative OÜ

05. märts 2018

Hansapost otsib ONLINE KAMPAANIA JUHTI

Hansapost OÜ

07. märts 2018