Eesti kõnetab Saksa kultuurituristi Pärdi ja Järviga

Saksamaal algas kolmenädalane turismikampaania, mis kutsub sakslasi Eestisse kultuuripuhkusele. EASi turismiarenduskeskuse Saksa kampaania partneriteks on reklaamiagentuur Tank ja meediaagentuur Meediapool Vizeum.

Kampaania keskendub Nordrhein-Westfaleni liidumaa ja selle suuremate linnade, Düsseldorfi ja Kölni elanikele. Kampaania sihtgrupiks on üle 45-aastased ajaloo- ja kultuurihuvilised, haritud ja pigem kõrgema sissetulekuga sakslased, keda kõnetatakse sealses kultuuriruumis tuntud Eesti kultuuritegijatega nagu helilooja Arvo Pärt,

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OMNIVA otsib SOTSIAALMEEDIA JUHTI

Eesti Post AS

23. november 2018

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018