Täna viimane võimalus registreeruda BEST B2B 2011 konverentsile!

Kolmapäeval, 30. novembril olete oodatud Eesti esimesele B2B konverentsile, kus esineb 14 eksperti Eestist ja välismaalt, vaatluse all on hulk B2B turunduse teemasid alates strateegiast ja lõpetades kliendiürituste korraldamisega. Osalustasu: 229 € + km.

Kui firma müüb sadadele tuhandete tarbijatele õlut või pesupulbrit, siis teeb ta massimeedias tavaliselt palju reklaami. See on klassikaline B2C ehk business-to-consumer turundus. Teine ettevõte pakub raamatupidamisteenust või laoarvestuse tarkvara paarikümnele äriettevõttele ja televiisoris endale reklaami ei tee. See on B2B- ehk business-to-business-turundus.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Liviko otsib ÜRITUSTURUNDUSE SPETSIALISTI

Liviko AS

21. veebruar 2018

Perton Ehitus otsib TURUNDUSSPETSIALISTI-PROJEKTIJUHTI

Perton Ehitus OÜ

01. märts 2018