Initiative ostis Leedu suurima meediaagentuuri

Rahvusvaheline meediaagentuur Initiative, mille eesmärgiks on saada suurima käibega meediaagentuuriks Baltikumis, omandas Leedu suurima meediaagentuuri Publicum Media koos selle meeskonna ja klientidega. Tegutsemist jätkab ettevõte Open Initiative nime all, mis on Eesti ja Läti Initiative'i tütarfirma. Kaubamärk Publicum Media jäi jätkuvalt Publicum Grupi omandusse.

Initiative on aastaid tegutsenud ka Eestis. Seoses suuremate plaanidega on aga 2010. aastast uueks esindajaks Initiative OÜ, mille tegevjuhi Indrek Soomi jaoks on tugeva Leedu partneri liitumine Initiative'iga äärmiselt hea uudis.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused