Äripäeva reklaamimüük kasvas oktoobris ligi 70%

Oktoobris suurenes Äripäeva reklaamimüük eelmise aasta sama kuuga võrreldes 67%, küündides viimase kolme ja poole aasta rekordini. Paberlehe reklaamimüük kasvas oktoobris 50 protsenti ja internetis 100 protsenti. Väga hästi on läinud ka Äripäeva teemaveebidel, näiteks Best Marketingi reklaamikäive on aastaga kasvanud 110%.

Paberlehe reklaamimüük kasvas oktoobris 50 protsenti, 195 000 euroni ja internetis sada protsenti, 85 000 euroni. Väga hästi on läinud ka Äripäeva teemaveebidel, näiteks Best Marketingi reklaamikäive on aastaga kasvanud 110%.

Tänavu kümne kuuga on B2B (ärilt-ärile) reklaamituru liidri Äripäeva reklaamimüük 18% mullusest suurem. Valdkondadest on enim tõusnud autoreklaam, samuti

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused