Eesti Ajakirjade Liidu seminar ''AJAKIRJAD PILDIL''

Ajakirjadest ei ole varem räägitud. Nüüd plaanib Eesti Ajakirjade Liit seda teha ja soovitab kõigil turundusinimestel, kes tahavad teada, millised on tulevikutrendid, suunad ja arengud ajakirjade maailmas, tulla osalema!

Ajakirjadest ei ole räägitud. Nüüd plaanib Eesti Ajakirjade Liit seda suurejooneliselt teha ja soovitab kõigil turundusinimestel, kes tahavad teada, millised on tulevikutrendid, suunad ja arengud ajakirjade maailmas, tulla osalema seminarile „AJAKIRJAD PILDIL“!

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018