Reklaamiagentuurid Brilliant ja Vatson ühinevad

Eesti juhtivate reklaamiagentuuride hulka kuuluv Brilliant liitub Eesti ühe vanema reklaamiagentuuriga Vatson Wunderman. Ühinenud ettevõte tegutseb alates 3. oktoobrist edasi Brillianti kaubamärgi all.Kahe agentuuri ühendamisel liidetakse Vatsoni majandustegevus ja töötajad Brilliantiga, samuti ühendatakse ettevõtete kliendiportfell. Ühinenud agentuuri tegevjuhiks jääb Brillianti senine juht Paavo Pilv, loovjuhiks saab Vatsonis sama ametit pidanud Madis Ots ning strateegilisteks juhtideks Rain Teimann ja Aivar Laan. Kokku annab agentuur pärast ühinemist tööd 22 inimesele.

Ettevõtte suuremad kliendid on Elisa, Selver, Liviko, Peugeot, Viru Keskus, LHV Pank, Tartu Kaubamaja, Berlin Chemie, Credit24, Tarbijakaitseamet, Saaremaa Lihatööstus, Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda, Green Marine, Eesti Spa Liit jpt.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018