Columbus IT pakub tööd turundusspetsialistile

Columbus on rahvusvaheline majandusinfosüsteemide-alast konsultatsiooni pakkuv ettevõte. Oleme spetsialiseerunud ettevõtete töö operatiivsuse parandamisele majandustarkvara, kliendihalduse ning ärianalüüsi süsteemide rakendamise abil.

Oma töös kasutame ärivaldkonna teadmisi ning loome nendele tuginedes lahendusi Microsoft Dynamics (varasemad Microsoft Axapta ja Navision) tarkvarade abil. Oleme kasvanud Eesti ja Baltikumi turuliidriks, andes tööd Eestis ligi 60-le ja Baltikumis ligi 150-le inimesele. Oleme aidanud teoks teha pea 150 Eesti tippettevõtte tarkvaralahenduse.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018

OMNIVA otsib SOTSIAALMEEDIA JUHTI

Eesti Post AS

23. november 2018