Konkursi ''Eesti Internetiauhinnad 2011'' þürii nimekirjas tuntud tegijad

ADC*Estonia internetikonkursi "Eesti Internetiauhinnad 2011" þüriisse kuuluvad Kaupo Kalda (OKIA), Teele-Reet Tõrs (Velvet Digital Paper), Riho Pihelpuu (ADM Interactive), Tõnu Runnel (Fraktal), Mika Tuupola (Taevas), Kert Pilman (Division Interactive), Kaupo Kõrv (Vigvam) ja J. Margus Klaar (ADC*Estonia | Brand Manual).

Konkursile tööde esitamise tähtaega on pikendatud esmaspäeva, 26. septembrini! Tänavu on tööde esitamise keskkonnaks Defolio: http://defol.io/adcestonia. Auhinnagala toimub 29. septembri õhtul peale Eesti internetiturunduse aastakongressi

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI
PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018