Imeline Teadus ja Tarkade Klubi liituvad

Kaks menukaimat Eestis ilmuvat populaarteaduslikku ajakirja Imeline Teadus ja Tarkade Klubi liituvad. Tellijate arvult saab liitunud ajakirjast Eesti suuremate kuukirjade esikümnesse kuuluv väljaanne. Liitunud ajakirja nimi on Imeline Teadus/Tarkade Klubi.Imelise Teaduse seniste tellijate ning ostjate jaoks ei too ajakirjade liitumine muudatusi. Imelist Teadust kirjastava Äripäev ASi turundusdirektori Rain Väädi sõnul on liitunud väljaande puhul endistviisi tegu hariva, kvaliteetse, hästi illustreeritud ja teaduse uusimatest saavutustest lihtsas ja arusaadavas keeles kirjutava rahvusvahelise ajakirjaga.

Tarkade Klubi seniste tellijate ja ostjate jaoks on peamisteks muutusteks ajakirja mahu kasv ning ilmumisaja varasemaks muutumine. „Tarkade Klubi on ilmunud veidi väiksemas mahus, reeglina 76 leheküljel. Imeline Teadus ei ilmu kunagi õhemana kui 84 lehekülge, mitmel juhul aastas 92 või 100-leheküljelisena. Teiseks, kui seni on Tarkade Klubi tellijad saanud ajakirja iga kuu keskel, siis

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018