Lux Express Grupp otsib oma meeskonda Simple Express tootejuhti

Simple Express on noortele suunatud alternatiivne bussibränd, mida opereerib Lux Express Grupp. Simple Express võimaldab seiklusrohkeid ja meeldivaid kogemusi kõigile, kellele meeldib reisida ja maailma avastada. Me teeme võimatu võimalikuks, pakkudes reisimist soodsa hinnaga.

Otsime oma meeskonda: Simple Express tootejuhti

Sa hakkad töötama Lux Express Grupi tooteosakonnas. Sa oled Simple Expressi brändi ”omanik”, kes on keskendunud kõigele, mida antud bränd klientidele pakub. Oma iga päeva töös vastutad sa Simple Expressi tooteportfelli kujundamise ja erinevate toodete positsioneerimise eest. Samuti on sinu luua tegelik teenuse

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018