24. augusti Best Marketing Club välja müüdud!

Best Marketing Club #18 Esinejad: Swedbanki turundusosakonna juhataja Ines EstrinSwedbanki korporatiivsuhete juht Kristiina Tamberg Swedbanki valdkondade turundusjuhid Lola Tehver ja Kätlin KüttTNS Emori poolt uuringuekspert Esta KaalKuupäev: kolmapäev, 24. august 2011 Kellaaeg: 9.30 – 12.00 Korraldaja: Best Marketing Toetaja: TNS EmorKoht: TNS Emori koosolekusaal, Tammsaare Ärikeskus aadressil Tammsaare tee 47, Tallinn.

Best Marketing Club on turundus- ja reklaamivaldkonna töötajatele mõeldud hommikukohvi vormis seminar, mis toimub kord kuus. Visiitkaardid on soovitav kaasa võta, sest Best Marketing Club on koht, kus saab luua uusi väärtuslikke kontakte.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018