24. augusti Best Marketing Club välja müüdud!

Best Marketing Club #18 Esinejad: Swedbanki turundusosakonna juhataja Ines EstrinSwedbanki korporatiivsuhete juht Kristiina Tamberg Swedbanki valdkondade turundusjuhid Lola Tehver ja Kätlin KüttTNS Emori poolt uuringuekspert Esta KaalKuupäev: kolmapäev, 24. august 2011 Kellaaeg: 9.30 – 12.00 Korraldaja: Best Marketing Toetaja: TNS EmorKoht: TNS Emori koosolekusaal, Tammsaare Ärikeskus aadressil Tammsaare tee 47, Tallinn.

Best Marketing Club on turundus- ja reklaamivaldkonna töötajatele mõeldud hommikukohvi vormis seminar, mis toimub kord kuus. Visiitkaardid on soovitav kaasa võta, sest Best Marketing Club on koht, kus saab luua uusi väärtuslikke kontakte.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Fazer Eesti otsib PAGARITOODETE TOOTEJUHT

Fazer Eesti AS

18. veebruar 2018

Martem otsib TURUNDUS- JA ARENDUSJUHTI

Finesta Baltic OÜ

26. veebruar 2018

Liviko otsib ÜRITUSTURUNDUSE SPETSIALISTI

Liviko AS

21. veebruar 2018