Marketingi Instituut eristub tipp-praktikute kaasamisega õppetöösse

Neil, kes on tüdinenud kuivast ja igavast ning sageli ka Eesti olude jaoks kohandamata välismaailma turundusalasest raamatutarkusest, tasuks alternatiive otsida Marketingi Instituudist. Nimelt muudab Marketingi Instituut sellest sügisest olulisel määral oma aastase turunduse ja müügiprogrammi fookust, keskendudes edaspidi peamiselt Eesti parima turundusalase praktika ja kogemuste vahendamisele noortele turundushuvilistele. Instituudi juhi Anu-Mall Naaritsa sõnul tingis muutuse õpilastelt endilt kogutud tagasiside.

„Paljud meie õpilased nii aastaselt kursuselt kui ka lühikursustelt on Marketingi Instituudi puhul enim hinnanud just lektorite praktilisi kogemusi, samuti võimalust lahendada reaalseid Eesti ettevõtete kaasuseid,“ selgitas Naarits. „Et ülikoolid keskenduvad rohkem teooriale, otsustasimegi panna kokku kursuse parimast turunduspraktikast.“ Tema sõnul väljendab selge suund praktiliste kogemuste

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

BAUHOF otsib TURUNDUSANALÜÜTIKUT

Bauhof Group AS

26. juuli 2018