Magistrikraad kinnitab inimese erialast kompetentsust

Estonian Business Schooli turunduse õppetooli juhataja professor Katri Keremi sõnul on üha enam inimesi majanduslanguse varjus hakanud mõtlema enda teadmiste täiendamisele ning haridustee jätkamisele. Ajad, mil tööturg õitses ning karjääri tegemisel ei olnud otsest seost omandatud haridusega, on möödas. Üha olulisem on, et praktikas saadud kogemusi toetaksid ka süsteemsed teadmised.

Vaid bakalaureuseharidusest tööalaselt edasi pürgivale inimesele ei piisa, arvab Kerem. „Kui bakalaureusetasemel õpitakse erialast valdkonda tundma ning lähenetakse valdkonnale laiemalt, siis magistriõpe on sihipärane ja fokusseeritud teadmiste omandamise viis, mille diplom kinnitab inimese erialast kompetentsust. Kvaliteetne magistrikraad annab tööalase enesekindluse nii inimesele endale kui

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018