Karoli Hindriks: ''Meedia muutub ka maailma äärel''

Meediatarbimise muutumine on palju kajastatud ja tuttav teema. Sellest tulenev surve on ennekõike meediainimeste õlul – iga sektor reageerib erineva kiirusega ning samuti reageerivad ka erinevad turud vastavalt sellele, kuidas konkurents reageerima sunnib.

Siinse telemaastiku kohta julgen avaldada arvamust, et rahulik titaanide heitlus oligi ehk juba liiga pikalt kestnud ja „kogu rahvale korraga meeldida püüdvate“ vanade kanalite kõrval uute, sihtrühmapõhiste telekanalite aktiivne tulek turule on positiivselt karastanud konkurentsi. Mis on siis meil muutunud?

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OMNIVA otsib SOTSIAALMEEDIA JUHTI

Eesti Post AS

23. november 2018