Patrik Kupenko, MediaCom: ''Cannes Lionsil saab iga päev kogeda ''hea idee'' hetke''

Cannes'is tasub käia inimestel, kes soovivad puudutada homseid trende ning saada inspireeritud. Festivali esinejate nimekiri on pungil tööstuse veduritest, kes suudavad inspireerida ja käima panna iga turundusinimese – selles pole kahtlustki.

Cannes'ist tagasi jõudnud inimestes on peale ilusa jume kohe märgata ideede tulva, millest loodetavasti jagub järgmise aastani. Loovate ja inspireerivate mõtete kõrval saab Cannes'ist kindlasti ka praktilisemaid mõtteid ja tööriistu.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018