Estonian Air otsib oma meeskonda kujundajat

Estonian Air on 19-aastase tegevuskogemusega Eesti rahvuslik lennufirma, mille omanikud on Eesti riik ja SAS Grupp. Pakume klientidele lennutranspordi teenuseid milleks on: reisijatevedu rahvusvahelistel regulaarliinidel, reisijatevedu tellimuslendudel ja kaubavedu. Estonian Airi missioon on olla õhusillaks Eesti ja muu maailma vahel, pakkudes oma klientidele stabiilset, turvalist ja kliendisõbralikku teenindust ning avardades nende perspektiive.

Otsime oma meeskonda

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018