Age McCanni strateegiajuht Tõnu Kõva: ''Kõiki jalgrattaid ei pea ise leiutama''

Muljed Cannes Lions Creativity festivalilt on igati positiivsed. Lisaks huvitavatele ja inspireerivatele kommunikatsioonilahendustele leidsid käsitlemist mitmed minule olulised teemad – turunduse muutumine, agentuuri ärimudeli transformeerumine, loovuse ning tehnoloogia läbipõimumine jpm.

Kahtlemata oli huvitav ja inspireeriv Martin Lindstromi ettekanne, milles ta käsitles brändi rolli inimeste igapäevases elus. Brändide tähtsus kasvab – kui 2001. aastal rääkisid inimesed oma igapäevastes vestlustes brändidest 15% ajast, siis praegu juba 37%. Veelgi huvitavam oli asjaolu, et brändidel ning religioonil on palju ühist. Martin Lindstromi neuroscience-

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018