Ridade vahelt

Palju õnne, aasta agentuur. Palju õnne, aasta klient. Palju õnne, Munadega ja munadeta reklaamide tellijad või tegijad. Nii vist peaks kokku võtma kohaliku tähtsusega reklaamiralliaasta finaali. Peab ütlema, et rallis osalejate number oli võimas. Meeldivam oli aga hoopis tänavune munatseremoonia. Jüri Aarma oli (tegelikult peaks ütlema, et on endiselt) geniaalselt lihtne avastus ja sobis munajuhi rolli ideaalselt. Kes iganes selle peale tuli, aitäh teile!

Aga nüüd asjast ka. Nagu siin kombeks saanud, järgnevad mõtted mõnest liigutama pannud reklaamist. Teame ju küll, milline see hea reklaam on, ja seltskonnas suudame äärmiselt hästi taolist isendit ka välimäärata. Aga kuidas on reaalsusega? Et järjekordsele „lolli reklaamiinimese hala“ jutule puid alla visata, toon näiteks toredad raadioreklaamid. Kuulake neid, kui sõidate koju, tööle või

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018