Tallinki korporatiivkliendijuht Katrin Karing: ''Konverentsi korraldamine laeval ei ole kallim kui maa peal''

Kas olete tundnud, et ükskõik kui suur poleks stress või kohustuste koorem – laeva astudes on kohe tunda justkui uut hingamist ja mõtted selginevad. Tallinki korporatiivkliendijuht Katrin Karing tutvustab, missugused on plussid, kui korraldada seminar, koolitus, ajurünnak või tooteesitlus laeval. Kas seminari-konverentsi-koolitust saab teha ka siis, kui laev seisab sadamas, või peab tingimata merereisile minema? Üritusi saab teha ka siis, kui laev seisab sadamas: kõik toimib samamoodi nagu teisteski ruumides maa peal. Kuna Tallinkil on palju laevu, siis on ka võimalusi palju. Erinevus on vaid selles, et laevale minekuks on vaja osalejate nimesid ja sünnikuupäevi ning kõigil peavad kaasas olema isikut tõendavad dokumendid. Seminari saab korraldada sõites Rootsi või Soome ning ka sadamas laeva seisu ajal. Ka Soome kruiisi ajal on võimalik laevale ööbima jääda ja lahkuda Tallinnas laevast alles hommikul.

Missugused on klientide kõhklused-kahtlused, kui kõne all on ürituse korraldamine laevas?

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018