Aegis Media omandas Leedus meediaagentuuri CMS, millest saab Vizeumi Leedu agentuur

Aegis Media meediaagentuuride kett Vizeum tugevdab Balti riikides oma positsiooni, nimelt teatas turunduskommunikatsiooni ja turu-uuringute kontsern Aegis Group plc (Aegis), et on omandanud Leedus asuva täisteenuseid pakkuva meediaagentuuri Creative Media Services UAB (CMS).

CMS on Leedu turul üks juhtivaid tegijaid. Ettevõte on spetsialiseerunud teenuste pakkumisele kõigis meediareklaami planeerimise, ostmise ja uuringute valdkondades. Pärast omandamist hakkab CMS kuuluma Vizeumi meediaagentuuride ketti Balti riikides.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018