29. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuldmunal riisusid koore reklaamibüroo Utopia ja üritusturundusagentuur Broadline.events

Reede, 27. mai õhtul KUMUs toimunud Kuldmuna rahvusliku reklaami- ja kommunikatsioonikonkursi galal selgusid Eesti aasta parimad reklaamid, üritusturundusteod, meedialahendused ja PR-projektid. Aasta Reklaamiagentuuri tiitli sai Utopia, Aasta Üritusturundusagentuuriks valiti Broadline.events. Aasta Agentuuride tiitlid jäid see aasta välja andmata meediaagentuuride ja suhtekorraldusettevõtete seas. Aasta reklaamiklient 2011 tiitli pälvis Saku Õlletehas.

Kuldmuna korraldaja, Eesti Reklaamiagentuuride Liidu (ERAL) presidendi Rein Iida sõnul oli eelmise aasta töödes näha standardlahenduse pitserit ning ta avaldas lootust, et turunduslahendite tase võtab käesoleval aastal Eestis sisse uue ja julgema loomingulise suuna. “Ootame tellijatelt tegijatele kõrgemaid nõudmisi ning soovime, et ka tellijad oma senist silmaringi turunduslahendite vallas kiiresti laiendaksid,” märkis ta.

Reklaamide kategoorias anti Kuldmuna välja seitsmes kategoorias 23-st. Kuldset värvi munade vääriliseks tunnistati Divisioni loodud Panaviaticu kodulehekülg, Creatumi kujundatud Pärnu Kutsehariduskeskuse graafiline disain, Kontuur Leo Burnetti loodud Altia Eesti reklaami disain ning Rakvere Lihakombinaadi aasta juubelikampaania seeria, Family Businessi kujundatud Põltsamaa veinide pudel, Utopia Rimi “1000 aastat enne” telereklaamiseeria, ning reklaamibüroo Brillianti Katusekino klipiseeria. Kokku anti välja kõigis kategooriates 16 kulda, 24 hõbedat, 29 pronksi ning shortlisti pääses kokku 208 tööd.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700