Pauligi turundusjuhiks sai Piret Rehepapp

16. mail asus Paulig Coffee AS-i turundusjuhina tööle seni Estonian Business Schooli turundust juhtinud Piret Rehepapp. EBS-i turundusjuhina töötas Piret aastatel 2006-2011. Enne EBS-i oli ta Kalevis tootejuht ning enne seda tegev turunduskonsultandina Forontes, nõustades eelkõige keskmise suurusega Eesti tootmisettevõtteid ekspordi- ja turundusteemadel. Sellele eelnev töökogemus pärineb Piretil USA-st, sisaldades erinevaid turundus- ja kommunikatsioonivaldkonna positsioone, sh. turunduskonsultant, veebiturunduse projektijuht ja aktsiaturu-alase kuukirja juhtivtoimetaja.

Pireti erialane haridustee sai alguse TTÜ-st, kus ta omandas rakenduskõrghariduse, spetsialiseerudes rahvusvahelisele majandusele ja ärile. Haridusteed jätkas ta USA-s. Bakalaureusekraadi omandas Bentley College’is (praegu Bentley University) ja ärijuhtimise magistrikraadi (MBA) Northeastern University’ s, mõlemad spetsialiseerumisega turundusele.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018