31. mail toimub Tallinnas ettevõtjate ja ülikoolide koostööpäev ''Liftiga tulevikku''

31. mail 2011 kell 9.45 - 17.00 toimub Salme Kultuurikeskuses (Salme 12, Tallinn) ettevõtjate ja ülikoolide koostööpäev ''Liftiga tulevikku''.Päeva eesmärk on suunata ja innustada ettevõtjaid panustama innovatsiooni ning arendustöösse, pakkuda ülikoolide ja ettevõtete vahelisi koostöövõimalusi ning julgustada läbi inspireerivate näidete suurelt mõtlema.

Päeva keskmes on innovatsioon ja arendustöö, mistõttu on ettevõtjatega koos laval ka teaduse esindajad, et esitleda mitmeid põnevaid projekte, mida viimastel aastatel on ettevõtetega koostöös ettevalmistatud ja mille tulemused lähemas tulevikus ka turule jõuavad.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018