Sünnitus ja lambipirnid ehk lilled tundmatu reklaami hauale

Sõidame autoga, abikaasa ja mina. Räägime juttu, raadio mängib taustaks. Jutu sisse suudab hetkeks tekkida paus ja pausi sisse omakorda leiab ruumi trügida üks hämmastavalt jube raadioreklaam. Ma ei mäleta, kuidas see täpselt oli, aga kuidagi nii, et mingi kutt tahab emalt teada, kuidas ta sündis ja ema hakkab muudkui meenutama. Kui ma õigesti mäletan, sekkus veel ka isa. Igatahes hakkas keegi hüperenergiliselt rääkima sellest, kuidas lapse jaoks valgus juba paistis ja seda imelist valgust tegid halogeenid või kuidas ta nägi paremini sündida vms. Täpsele ümberjutustusele ei pretendeeri.

Sekundi murdosaks tekkis mulle silme ette haiglapalat, üleni higine ja näost punane naine röökimas metsikute valude käes. Veri, lima, väljaheited, veel kriiskamist ja selle keskel silmnähtavalt laksu all tulevane isa, kes ei saa vist üldse aru, kuhu ta sattunud on. Vahib lakke ja sonib midagi halogeenidest ja LED-valgustitest, naerab omaette ja laskub siis sügavasse diskussiooni lahtiste

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018