Äripäev tuleb turule ekspordi- ja müügiuudiste veebisaidiga BestSales.ee

Äripäev on lähiplaani võtnud eesmärgi luua Best Marketingi eeskujul Eesti juhtiv ekspordi- ja müügiuudiste veebisait BestSales.ee. Veebisaidi toimetaja on Annika Matson ning tema eestvedamisel hakatakse kajastama ekspordi ja müügi valdkondade edulugusid, aga ka läbikukkumisi, millest õppida. Sündmusi ja suundumusi ning töökuulutusi.

Veebisaidist BestSales.ee on plaanis kujundada ka Eesti suurim müügi- ja eksporditeemaliste konverentside, seminaride ja koolituste korraldaja. Esimene konverents toimub juba 31. mail Radissonis ja selle teemaks on: “Kuidas välja vahetada müügijuhtimise- ja kliendihaldustarkvara?“.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018