Jobs saadab e-lugerid kolikambrisse?

Rahvusvaheline uuringufirma Forrester Research Inc. värske uuringu andmetel hakkavad e-lugerid kaotama turgu tahvelarvutitele. Ekspertide ennustuste kohaselt ületab tahvelarvutite kasutajaskond e-lugerite oma juba aastal 2015.

Kui esimene tahvelarvuti - Apple’i iPad - mullu aprillis poelettidele jõudis, müüdi seda 88 päeva jooksul miljon tükki ning tänavused müügiennustused kõiguvad 40-45 miljoni iPadi vahel. Uuringufirma Gartner andmeil peaks tahvelarvutite müük järgmise nelja aastaga neljakordistuma ning jõudma kokku 294 miljoni ühikuni. Väidetavalt tegeleb oma tahvelseadme loomisega ka Amazon.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018