DEAL24.EE pakub tööd müügi projektijuhile ja interneti kommunikatsioonijuhile

DEAL24 vahendab iga päev eksklusiivseid pakkumisi parimatelt kauplustelt, restoranidelt ja kohvikutelt, spordiklubidelt ja muudelt vaba aja veetmise võimalustelt, pakkudes allahindlust kuni 90% letihindadest. Iga päev on üleval uus pakkumine, iga päev toob uue uskumatu võimaluse teha soodne tehing või rõõmustada kingitusega sõpru ja sugulasi. DEAL24 kuulub rahvusvahelisse ettevõtete gruppi, mis pakub sarnast teenust ligi 29 riigis ja 300 linnas üle maailma, sealhulgas Eestis: DEAL24.ee, Lätis: DEAL24.lv, Leedus: DEAL24.lt ning Soomes: DEAL24.fi ja www.rebatenetworks.com.  

DEAL24 pakub tööd müügi projektijuhile Tallinnas ja interneti kommunikatsioonijuhile Helsingis:

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OMNIVA otsib SOTSIAALMEEDIA JUHTI

Eesti Post AS

23. november 2018

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018