Delfi pakub nüüd ka ''trükireklaami''

Aprilli lõpus sai Delfi valmis arendusega, mis võimaldab serveerida reklaame ka Delfi pildigaleriides. Reklaam hõlmab terve ekraani ning galeriis kuvatakse see pärast igat seitsmendat pildivahetust, kuid ühte kampaaniat mitte sagedamini kui kaks korda minutis. Galerii algvaates reklaamid nähtavad ei ole.

"Lahendus meenutab veidi trükireklaami, sest reklaamipind on staatiline, ei ole klikitav, kuid samas kasutab ära ka online-meedia võimalusi. Nimelt oleme lisanud võimaluse kuvada reklaampildi all kliendi veebiaadressi või lühisõnumit, millel klikkamine suunab kasutaja edasi kliendi lehele," kirjeldab uut võimalust Delfi eriprojektide müügijuht Priit Allas. Eelkõige on

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

BORG otsib TEGEVJUHTI

BORG OÜ

02. aprill 2018

Rahva Raamat otsib HULGIMÜÜGI TURUNDUSJUHTI

Rahva Raamat AS

02. märts 2018

Initiative otsib MEEDIAPLANEERIJAT

Initiative OÜ

05. märts 2018