Delfi pakub nüüd ka ''trükireklaami''

Aprilli lõpus sai Delfi valmis arendusega, mis võimaldab serveerida reklaame ka Delfi pildigaleriides. Reklaam hõlmab terve ekraani ning galeriis kuvatakse see pärast igat seitsmendat pildivahetust, kuid ühte kampaaniat mitte sagedamini kui kaks korda minutis. Galerii algvaates reklaamid nähtavad ei ole.

"Lahendus meenutab veidi trükireklaami, sest reklaamipind on staatiline, ei ole klikitav, kuid samas kasutab ära ka online-meedia võimalusi. Nimelt oleme lisanud võimaluse kuvada reklaampildi all kliendi veebiaadressi või lühisõnumit, millel klikkamine suunab kasutaja edasi kliendi lehele," kirjeldab uut võimalust Delfi eriprojektide müügijuht Priit Allas. Eelkõige on

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

BAUHOF otsib TURUNDUSANALÜÜTIKUT

Bauhof Group AS

26. juuli 2018