Seth Godini „Lilla lehma” viimased eksemplarid müügis!

Turundusguru Seth Godini raamatu „Lilla lehm” viimased kakskümmend eksemplari on praegu müügis väga soodsa hinnaga, nimelt korraldab Äripäeva raamatuklubi 9. – 22. maini suure kevadise raamatulao tühjendusmüügi, kus paljude raamatute hinnad on kuni 85% madalamad.

Turundajatele huvipakkuvatest raamatutest on nimekirjas ka näiteks Naomi Kleini „No logo”. Raamatuvalikust leiab lisaks juhtimis-, psühholoogia-, juriidilistele ja majandusraamattele ka nõuandeid tööotsijale, reisikirjeldusi, ideid gurmaanidele, juhiseid kodu ehitajale ning peamurdmist mälumängijale.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018