Division Swedbanki Baltikumi juhtagentuuriks, Tiiu Tälli pangast agentuuri tööle

Reklaamiagentuur Division sai Swedbanki juhtivaks agentuuriks Baltikumis, grupi brändikommunikatsiooni manager Tiiu Tälli siirdub pangast agentuuri poolele tööle. Division valiti 14 agentuuri seast Swedbanki Baltikumi juhtagentuuriks (leading agency) reklaami ja turunduskommunikatsiooni alal. Divisioni juhtida on nüüdsest koostöös Stockholmi agentuuriga Lowe Brindfors Swedbanki reklaamitegevus kogu Baltikumis.

Pärast ligi 10-aastast töötamist Hansapanga ja Swedbanki ridades on Tiiu Tälli otsustanud alates maikuust jätkata oma karjääri Divisionis Baltikumi projektide koordinaatorina. Tema suur brändijuhtimise- ja turundusalane kogemus ning põhjalikud teadmised Swedbanki brändist loovad tugeva aluse sünergiale panga ja agentuuri vahel.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

EAS otsib oma meeskonda RAHVUSVAHELISE SEKTORITURUNDUSE PROJEKTIJUHTI

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus

30. november 2018

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018