Division Swedbanki Baltikumi juhtagentuuriks, Tiiu Tälli pangast agentuuri tööle

Reklaamiagentuur Division sai Swedbanki juhtivaks agentuuriks Baltikumis, grupi brändikommunikatsiooni manager Tiiu Tälli siirdub pangast agentuuri poolele tööle. Division valiti 14 agentuuri seast Swedbanki Baltikumi juhtagentuuriks (leading agency) reklaami ja turunduskommunikatsiooni alal. Divisioni juhtida on nüüdsest koostöös Stockholmi agentuuriga Lowe Brindfors Swedbanki reklaamitegevus kogu Baltikumis.

Pärast ligi 10-aastast töötamist Hansapanga ja Swedbanki ridades on Tiiu Tälli otsustanud alates maikuust jätkata oma karjääri Divisionis Baltikumi projektide koordinaatorina. Tema suur brändijuhtimise- ja turundusalane kogemus ning põhjalikud teadmised Swedbanki brändist loovad tugeva aluse sünergiale panga ja agentuuri vahel.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

  • best-marketing.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

BORG otsib TEGEVJUHTI

BORG OÜ

02. aprill 2018

Rahva Raamat otsib HULGIMÜÜGI TURUNDUSJUHTI

Rahva Raamat AS

02. märts 2018

Initiative otsib MEEDIAPLANEERIJAT

Initiative OÜ

05. märts 2018